Täna kell 16:00 Sportland Arenal Tallinnas naiste Superkarikas

Naiste jalgpallihooaja avamäng, Superkarikafinaal, toimub sel pühapäeval kell 16 Tallinnas Sportland Arenal. Võitja selgitavad mullune meister Pärnu JK ja valitsev karikavõitja FC Flora.

Eelmisel aastal teenis hooaja esimese tiitli Pärnu JK, alistades FC Levadia tulemusega 5:0. Läbi aegade on naiste Superkarikat välja mängitud viis korda – PJK on olnud lisaks mullusele edukas ka aastatel 2012 ja 2011, Flora sai võidurõõmu tunda aastatel 2010 ja 2009.

„Alates eelmise aasta sügisest pole meie võistkonna mäng ja ka tulemused olnud rõõmustavad. Kui tahame finaalis FC Florale arvestatavat konkurentsi pakkuda, siis peame igas mängu elemendis juurde panema,“ ütles Pärnu peatreener Jüri Saar.

„On uus hooaeg, uued rõõmud ja mured. Kuid üks, mis kõigile osapooltele jäi, on kirg jalgpalli vastu. Tuleb põnev mäng. Mõlemad võistkonnad soovivad saada kindlustunnet algavateks liigamängudeks. Soovin kõigile edu ja kohtume nägu naerul palliplatsil,“ lisas naiskonna poolkaitsja Kairi Himanen.

„Soovime väga tugevat vastasseisu ja kuigi tegu on veel hooajaeelse mänguga, kavatseme endast anda 100%. Tahan kasutada kõiki võimalikke vahetusi, et näha erinevaid mängijaid. U19 tüdrukud olid kaua eemal, ootan põnevusega, milleks nemad ja kogu võistkond võimelised on,“ sõnas Flora peatreener Richard Barnwell.

„Ootame põnevat ja tasavägist mängu. Usun, et pärnakad soovivad teha oma naiskonna liidrile Nastjale ilusat sünnipäevakinki. Lihtsalt ei tule midagi ja peame andma endast maksimumi. Tuleb kindlalt huvitav mäng ja ootame palju publikut,” lausus Flora kapten Kethy Õunpuu.

Tulge kõik kaasa elama!