AS Savi karikaturniiri võit jäi koju!

Pärnu Jalgpalliklubi naiskond võitis 18-ndat aastat toimunud AS Savi karikaturniiri. Finaalis alistati lõpu eel löödud väravast 1:0 Tikkurilan PS, kes on eelmise aasta Soome esiliiga võitja. Mäng oli väga võitluslik ja tasavägine nagu lõppseiski reedab.

PJK võidukas naiskond
PJK võidukas naiskond

Eelmise päeva (laupäeva) mängude tulemused:
Šiauliai Gintra-Universitetas 0:0 Pärnu JK II
Pärnu JK 3:0 Ukmerge TexTiliTe
Pärnu JK II 1:0 Latvian U-19
Pärnu JK 1:0 Tikkurilan PS
Pärnu JK II 0:1 FK Riga
Pärnu JK 3:0 Latvian U-17

Pärnu Jalgpalliklubi võitis enda alagrupi ning Pärnu Jalgpalliklubi II võistkond tuli kolmandaks, nendele mängudele järgnesid kohamängud, mille tulemused olid sellised, et esimene võistkond võitis Šiauliai Gintra-Universitetast 1:0 ja tagas endale finaalikoha, Pärnu JK II pidi aga peale südikat esitust võtma vastu  0:1 kaotuse Läti U-17 koondiselt.

Kolmanda-neljanda koha mängus olid vastamisi Läti eelmise hooaja tšempion FK Riga ning Leedu valitsev meister Šiauliai Gintra-Universitetas. Kohtumise tulemus otsutati penaltiseeriaga, millest väljus võitjana FK Riga.

Turniiri parimaks mängijaks valiti Olga Ivanova Pärnu Jalgalliklubi naiskonnast.