PJK alustas Esiliigat võidukalt!

Tänases, selle hooaja esimeses, Esiliiga mängus alistas PJK 2:1 FC Elva meeskonna.

Mõlemad PJK väravad sepitseti esimesel poolajal. Väravad lõid Jako Kanter (17′) ning Nazar Vyzdryk (40′) ning 2:0 eduseisult poolaeg lõppenuks ka vilistati kohtuniku poolt.

Teisel poolajal tuletas aga 61. minutil FC Elva meelde, et mäng ei ole veel läbi ning vähendas kaotus seisu 2:1 peale. Värava autoriks Veiko Maidla. Kuna aga rohkem kummaltki poolt palli võrku toimetada ei õnnestunud, siis lõppseisuks jäigi 2:1 ning PJK alustas hooaega ilusa võiduga. 3 punkti tabelis ja ootame järgmist mängu, mis toimub 13. märtsil võõrsil Nõmme Unitedi vastu.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Joonas Sild, Kein Makovei (67′ Risto Kauniste), Tanel Melts, Risto Pärnat, Jako Kanter, Igor Mohhov (67′ Jevgeni Novikov), Mirko Mardiste, Reimo Madissoo, Nazar Vyzdryk, Oliver Vaabel (35′ Silard Simanis).

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Eke Tormis Pikk, Jevgeni Novikov, Hevar Aas, Risto Kauniste, Daniel Barinov, Silard Simanis.