Vaata PJK vs Vändra JK Vaprus Pärnumaa derbit otse Soccernet.ee ülekandest

Kui kohapeale Pärnu Rannastaadionile ei ole võimalik meeskonnale kaasa elama minna, siis on abiks Soccernet.ee ja nende poolt pakutav otseülekanne. Mängu algus kell 19:00.

PJK vs Vändra JK Vaprus

Mängueelsed kommentaarid:

PJK

Igor Prins: “Pärast ülekaalukat võitu ei tohi nüüd pilvedesse tõusta. Vändra mäng on palju reaalsem tasemekontroll ja meie hooaega arvesse võttes keskse tähtsusega kohtumine.”

Risto Pärnat: “Viimane Vändra vastu saadud kaotus on veel meeles. Lähme revanši võtma!”

Vändra JK Vaprus

Ranet Lepik: “Nagu ikka alustan sõnavõttu sellega, et kohtuvad kaks täiesti võrdset satsi. Kaks korda oleme neid juba näpistanud, kuid see ei loe tänases faasis enam midagi. Peame uskuma vanarahva tarkusesse, et kaks ei jää kolmandata, kuid anname endale aru, et selge favoriit ja võidukohustus on kodumeeskonnal. Loodan ka seda, et õigusemõistjad lasevad palluritel otsustada, kes neljapäeval parem on.”

Aare Avila: “Oleme oodanud seda mängu väga kaua. Kui meie vorm on olnud suhteliselt kõikuv, siis tundub, et vastase mängumasin on tugevduste toel kenasti käima läinud, mida näitab ka eelmises voorus löödud 11 vastuseta väravat. Kui tahame saada kolme punkti, peame oma ülekaalu ka väravateks realiseerima.”