PJK võttis Pärnumaa derbis Vändra JK Vapruse vastu võidu!

Tänases Esiliiga mängus võttis PJK väravaterohkes mängus Pärnu Rannastaadionil 4:2 võidu Vändra JK Vapruse vastu.

Mäng algas PJK survega ning tormiliselt, kui juba kolmandal minutil sahistas Risto Pärnat Vändra võrku ning kaheksandal minutil tegi sama Kein Makovei. 14. minutil aga õnnestus Vändrakatel läbi murda PJK kaitsest ning Martin Pärn vähendas vahe ühe väravaliseks. Vastust ei tulnud PJK poolt taas kaua oodata ning 16. minutil sai jala valgeks Petro Namuilyk. Vändra aga ei olnud veel viimast sõna öelnud ning hetk enne poolaja lõppu vähendas vahe taas ühe värava peale Kaarel Saaremets.

Teisel poolajal mäng rahunes ja esimese poolaja väravate sadu ei korratud. Korra siiski väravat sahistati, kui PJK eduseisu kindlustas ja oma teise värava lõi 79. minutil Risto Kauniste. Lõppseis 4:2 Pärnule ning kolm ülitähtsat punkti tabelisse taas kirja saadud. Mängu järgselt tõusti tabeli kuuendale reale, selja taga oleval Tartu Tammeka U21 meeskonnal on aga mäng varuks.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Veiko Vespere, Kein Makovei, Jevgeni Novikov (K), Hevar Aas (46′ Joonas Sild), Risto Pärnat, Risto Kauniste, Jako Kanter, Igor Mohhov, Mirko Mardiste, Petro Namuilyk.

Pink:

Sten Tuurma (VV), Martin Mardiste, Joonas Sild, Silard Simanis, Oliver Vaabel.

Esiliiga tabeliseis

Mängu tipphetked:

PJK vs Vändra JK Vaprus