PJK on Esiliigas!

Tänane Esiliiga üleminekumäng algas oodatult kodumeeskonna Rakvere JK Tarvase poolse survega aga PJK pidas sellele ilma suuremate probleemideta vastu ja kuskil kümnendast minutist alates kulges mäng edasi tasavägises võitluslikus rütmis mõlemalt poolt.

Rakvere JK Tarvas vs PJK (Esiliiga üleminekumäng)

Esimest korda jõudis PJK sihile 21. minutil, kui ilusa palli keerutas väravasse Risto Pärnat ja see võttis pingeid silmnähtavalt maha PJK poolt. Nüüd sai juba rahulikumalt Rakvere rünnaküritusi tagasi lüüa ning 7 minutit hiljem löödud teine värav, autoriks Kein Makovei, tegi olukorra veelgi paremaks kuna see tähendas, et Rakvere, Pärnus löödud võõrsil väravad olid ära nullitud ning Rakvere vajas nüüd vähemalt kolme väravat, et mängu lisaajale viia. Poolajale mindigi PJK 2:0 eduseisus.

Teisele poolajale tuli PJK kindla nõuga veelgi eduseisu suurendada, et midagi ei jääks juhuse hooleks ning sihini jõuti 64. minutil. Tabamuse autoriks Risto Kauniste.

Peale kolmandat väravat elavnes Rakvere mäng ja tekitati nii mõnigi ohtlikum olukord PJK värava all, mängule pani aga ikkagi punkti hoopis PJK 85. minuti väravaga, mille autoriks taas Kein Makovei. Seisuks 4:0 PJK poolt vaadatuna!

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Ranet Ristikivi, Hevar Aas, Mirko Mardiste, Jako Kanter, Reimo Madissoo (87′ Igor Mohhov), Karmo Valk (19′ Jevgeni Novikov), Joonas Sild (87′ Oliver Vaabel), Risto Pärnat (K), Tarmo Kovalevski (46′ Risto Kauniste), Kein Makovei.

Pink:

Veiko Vespere, Jevgeni Novikov, Igor Mohhov, Risto Kauniste, Aleksander Algo, Oliver Vaabel.

Esiliiga, siit me tuleme!

Pildid mängust leiab siit.