PJK naiskond kuuendat aastat järjest Eesti meister!

Tänane kindel 5:1 võit FC Flora üle kindlustas PJK-le naiste Expert liiga võidu kolm vooru enne lõppu. Mäng algas rabedalt mõlemalt poolt ning ka 1:0 ette minek veel ei toonud kindlust PJK mängu. Peale 2:0 edu saavutamist aga tundus, et pinged said maandatud ja sellest hetkest peale oli mäng kindlalt PJK kontrolli all. FC Flora lõi auvärava lõpu eel loetud hetked enne lõpuvilet. Väravate autorid olid Merily Toom, Anstassia Morkovkina 2x, Margarita Matjuhhova ja Kairi Himanen PJK poolt ning Heidi Reial FC Flora poolt.

Kokku on PJK naiskond Eesti meister olnud 11 korda.

PJK mängis järnevas koosseisus:

Elis Meetua, Berle Brant (Liivi Sõrmus), Anete Paulus, Heleri Saar (Laada Tereštšenkova), Ketlin Saar, Kristina Bannikova (Triinu Esken), Kairi Himanen, Kaire Palmaru, Anastassia Morkovkina, Merily Toom (Grete Ojala), Margarita Matjuhhova (Marve Bessmertnõi).

Varus: Jennifer Smirnov, Varje Tugim

Pilte meistritest näeb siit.