PJK naiskond alistas Levadia naiskonna

Eilne kohtumine FC Levadia naiskonnaga lõppes PJK 7:1 võiduga. Mäng toimus võõrsil. Palli vastaste väravasse lõid 2x Anastassia Morkovkina, 2x Margarita Matjuhhova , Kairi Himanen, Anete Paulus ja Merily Toom.

Tore pilt avaneb ka kui vaadata Expert liiga väravalööjate edetabelit – esiviisikust leiab viis meie naiskonna mängijat. Kõige rohkem väravaid sel hooajal on löönud Nastja – 33, järgnevad Kristina 23-e ja Merily 18-ga, 4.-5. kohta jagavad võrdse 17 löödud väravaga kolm mängijat: Rita, Kairi ning FC Flora esindajana Liis Pello.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Elis Meetua, Berle Brant (Triinu Esken, Anete Paulus, Heleri Saar, Grete Ojala (Ketlin Saar), Merily Toom, Kairi Himanen (Laada Tereštšenkova), Kaire Palmaru, Anastassia Morkovkina (Elizaveta Rutkovskaja), Liivi Sõrmus (Kristina Bannikova), Margarita Matjuhhova.

Varus: Jennifer Smirnov