PJK võitles südilt MTK Hungaria FC vastu

Südile võitlusele vaatamata tuli eile PJK naistel alla vanduda MTK Hungária FC-le, kes võttis mängust 3:0 võidu. MTK Hungária FC on viimasel kahel aastal kvalifitseerunud playoffi ning seega oli tegu väga tugeva vastasega. Esimene värav löödi esimese poolaja lisaminutitel Dóra Papp-i poolt ning järgnevad kaks teisel poolajal vastavalt 67. minutil  ja 73. minutl Zsanett Bernadett Kaján poolt.

Kommentaarid kohapealt:

Esimene mäng selja taga. Ei läinud paraku nii hästi kui lootsime ja oleks võimalik olnud. Seisuks 3:0 kaotus reitingu järgi grupi liidrilt Ungari meistrilt MTK Hungaria.

Esimesel poolajal oli meil päris mitu võimalust ise skoor avada ja avasimegi, kuid loeti napp suluseis. Paraku kehtib jalgpallis ikka reegel – kui ei löö ise, lüüakse sulle. Vastaste esimene värav avapoolaja lõpusekunditel. Teisel poolajal muutsime taktikat, mis jättis vastastele rohkem ruumi kontrarünnakud väravaga lõpetada. Kaotus on tõsiasi, kuid kaks mängu on veel ees.

Mängisime koosseisus: Elis Meetua, Berle Brant, Anete Paulus (Triinu Esken), Ketlin Saar, Saskia Sonnberg, Kristina Bannikova (Elizaveta Rutkovskaja), Kairi Himanen, Olga Ivanova, Anastassia Morkovkina, Liivi Sõrmus (Merlyn Mletsin), Ave Pajo.

Varus: Karina Kork, Annaliis Strigin