Linnalaagri viimane päev

Täna viimase laagripäeva hommikul tervitas meid ilmataat taas ilusa ilmaga. Väiksemad lapsed, kelle puhul võis arvata, et nad suurele koormusele vastu ei pea, avaldasid hoopis arvamust, et nad on kurvad kui laagrisse järgmisel päeval enam tulla ei saagi. Nagu öeldakse, lõpp hea, kõik hea!

Alustasime laagrit 90ne lapsega ning lõpetasime viimasel päeval samas koosseisus. Pingutus tehtud, aga vaim veel endiselt positiivsena püsimas, jätkame järgmisel nädalal kõik oma tavatreeningutega kuid tugevamana kui kunagi varem.

Laagripäeva lõpuks tuli meid kõiki tervitama Eesti Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak isiklikult. Mõnusas vestlusringis kõigi klubiliikmete ees jagas ta nõuandeid, kogemusi, õpetussõnu ja tõi näiteid elust enesest, kuidas end mängijana motiveerida, olla võitmatu ja tasemel mängija. Nagu traditsiooniks said lapsed kaela osavõtumedalid, mida jagasid Raio Piiroja ja Aivar Pohlak isiklikult. Kogu jalgpalliklubi pere tänab Aivar Pohlakut, kes pika sõidu meie pärast ette võttis. See oli suur au! Samuti tänab Pärnu Jalgpalliklubi kõiki osavõtnud lapsi, nende vanemaid ja neid juhendanud treenereid Renek Õunapuud, Ralf Jalakat, Veiko Põldemaad, Kristi Kiiratsit ja Indrek Joosti.

Aivar Pohlak oma väikese austajaga
Laagerdajad
Aivar Pohlak ja Raio Piiroja laagerdajatega
Piiroja ja Pohlak

Lapsed said selgeks ka Sokker lauamängu, mida käidi laagris tutvustamas!!

Sokker laumängu õpetamine
Sokkeri õpetamine
Tänase päeva parimad Sokekris
Aivar Pohlak laagerdajatega vestlemas