Esiliiga avamängus lasti punktid käest

Kompavalt alanud Esiliiga avamäng PJK ja Viljandi JK Tuleviku vahel tootis esimese värava 28. minutil, kui juba mõnda aega initsiatiivi omanud PJK meeskond teenis penalti, mille viis sihile Joonas Sild. Õnn oli aga üürike kuna juba 4 minutit hiljem lasti Kristen Kähri väravast viigiseis tabloole. 1:1 viigiseisul poolaeg ka lõppes.

Teise poolaja algul tuli teravamalt peale Tuleviku meeskond ning juba kuuendal minutil õnnestus neil ka teist korda PJK värava võrk ülesse leida. Täpne oli Rainer Peips. Rohkem väravaid ei löödud. Mängu lõpus teenis punase kaardi Veiko Vespere.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Veiko Vespere (K), Joonas Sild, Eke Tormis Pikk, Hevar Aas (46. Risto Kauniste), Silver Õismets, Jako Kanter, Igor Mohhov (85′ Karmo Valk), Mirko Mardiste, Reimo Madissoo, Oliver Vaabel.

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Andreas Põld, Karmo Valk, Risto Kauniste, Risto Pärnat, Oskar Pulst, Kris Talving, Madis Moos.

Esiliiga
Esiliiga

Järgmine mäng toimub juba 6. märtsil võõrsil Viimsi JK vastu. Mängu algus kell 12:30.