Võidukas Lõuna-Läänemaa saaliturniir

Täna 27.02 kuupäeval võtsid meie PJK nooremad lapsed osa Lõuna-Läänemaa saaliturniirist 2014-15 aasta tugevusgrupile Lihulas. Suur tänu korraldajale Jaanus Getreule!

Kuue meeskonna konkurentsis ( Lõuna-Läänemaa JK, JK Kratid, Pärnu Vaprus I, Pärnu Vaprus II, PJK I ja PJK II) saavutas PJK I võistkond 1. koha Koosseis pildil vasakult Maikel Pihlak, Alex Tammisaar, Lasse Raudsepp, Johann Lippe karikaga, vv Kristofer Luntsi, Amir Janson (lõi 1 värava), Romet Valdaru (2 väravat), ees meie pesamuna Armin Janson, Karl Barry (1 värav) ja Dever Õunapuu(4 väravat!) Treener Ralf Jalakas. Meid toetas maruliselt treener Renek Õunapuu PJK II tiim kus pea kõik lapsed sünniaastaga 2015-16 ja ka nemad said turniiril võidu kirja.

Suur tänu kõigile lastele ja vanematele, kes täna kohal olid Lihulas⚽⚽ Ühtsuses peitub jõud! Simul fortes!!!

PJK I
Medalid kaelas
Karikas ja medal