PJK langes Esiliiga B-sse

Eilses Esiliiga üleminekumängus PJK-l paraku esimese kohtumise kaotust tasa mängida ei õnnestunud ja seega tuleb järgmine hooaeg Esiliiga B tasemel võitlusse asuda.

Mängu seis jäi 0:0 ja kuna esimene mäng võõrsil tuli 1:4 vastaste Ida Virumaa FC Alliance paremust tunnistada siis langeti Esiliigast välja. Mängu 45. minutil oli hea võimalus PJK-l juhtima asuda, kui penaltil eksis Risto Pärnat. Tulise mängu 85. minutil teenisid mõlema meeskonna mängijad punase kaardi PJK poolt Silard Simanis ja Alliance poolt Yuri Sousa Lima Lellis.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Joonas Sild, Risto Pärnat (K), Tarmo Kovalevski (85′ Jevgeni Novikov ), Jako Kanter, Mirko Mardiste, Reimo Madissoo, Silard Simanis, Silver Õismets (79. Tanel Melts), Nazar Vyzdryk, Vitaliy Kudryk.

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Veiko Vespere, Eke Tormis Pikk, Jevgeni Novikov, Tanel Melts, Igor Mohhov, Taras Lysenko.

Esiliiga
Esiliiga