Esiliiga esimeses üleminekumängus tuli vastase kindlat paremust tunnistada

Täna võõrsil, Kohtla-Järvel, toimunud Esiliiga esimeses üleminekumängus tuli PJK-l võtta vastu kindel kaotus tulemusega 4:1 Ida-Virumaa FC Alliance vastu. PJK auvärava lõi Silard Simanis (38′). Alliance eest olid täpsed Yuri Sousa Lima Lellis (25′, 66′), Grigori Mitsuk ja Mihhail Orlov (75′).

Esiliiga
Esiliiga

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Joonas Sild (81′ Eke Tormis Pikk), Jevgeni Novikov (K) (79′ Igor Mohhov), Risto Pärnat (46′ Silver Õismets), Jako Kanter, Tarmo Kovalevski (84′ Veiko Vespere ), Mirko Mardiste, Reimo Madissoo, Silard Simanis, Nazar Vyzdryk, Vitaliy Kudryk.

Pink:

Veiko Vespere, Eke Tormis Pikk, Igor Mohhov, Taras Lysenko, Silver Õismets.

Järgmine mäng toimub 04.12.2021 kuupäeval Pärnu kunstumustaadionil kell 13:00.