PJK võttis Maardust punkti kaasa

Tänases põnevas Esiliiga mängus õnnestus PJK-l Maardust koju tulla punkt taskus.

PJK-l õnnestus mängu juhtima minna 60. minutil, värava autoriks oli Joonas Sild, kaua aga juht ohje hoida ei lastud ning juba 66. minutil Maardu viigistas seisu Vitali Gussev-i väravast. Kuigi võimalusi tekkis veel mõlemal juhtima minekuks, siis neid kummaltki poolt ära ei kasutatud ning mäng randus viigisadamas.

PJK jätkab tänase mängu järel endiselt seitsmendal kohal.

Esiliiga
Esiliiga

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Veiko Vespere (K), Joonas Sild (85′ Eke Tormis Pikk), Risto Pärnat, Jako Kanter, Tarmo Kovalevski, Mirko Mardiste, Reimo Madissoo (75′ Jevgeni Novikov), Taras Lysenko, Silard Simanis (90′ Silver Õismets), Vitaliy Kudryk.

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Eke Tormis Pikk, Jevgeni Novikov, Igor Mohhov, Silver Õismets.

Järgmine mäng toimub 15.09.2021 kuupäeval kell 19:30 Tartus kohaliku Welco vastu Tartu Annelinna kunstmuruväljakul.