PJK jäi napilt Pärnu Rannastaadionil alla Maardu Linnameeskonnale

Eilses Esiliiga mängus tuli PJK-l tunnistada peale võitluslikku mängu nappi 1:2 Maardu Linnameeskonna paremust. PJK küll avas väravate arve ise juba 18. minutil (Joonas Sild) paraku aga suutis Maardu kahel korral vastata, kõigepealt 26. minutil Erik Grigorjev ja siis Timur Bulavkin (75. minutil). 66. minutil teenis Jako Kanter teise kollase kaardi ja pidi mängust lahkuma.

Esiliiga tabeliseis

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Veiko Vespere (K), Eke Tormis Pikk (63′ Kristian Lenk), Joonas Sild, Jevgeni Novikov (78′ Silver Õismets), Jako Kanter, Tarmo Kovalevski (90′ Oliver Vaabel), Igor Mohhov (90′ Kris Antsmaa ), Mirko Mardiste, Reimo Madissoo (63′ Risto Pärnat ), Silard Simanis.

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Kristian Lenk, Risto Pärnat, Kris Antsmaa, Silver Õismets, Oliver Vaabel.