PJK-l tuli tunnistada Nõmme Unitedi kindlat üleolekut

Kuuendal mail löödi pall taas mängu esiliigas peale koroonapausi ning PJK sõitis Tallinnasse külla Nõmme Unitedile. Nõmmekate poolt võeti kindel 5:0 võit ja külalistele mingit sõnaõigust ei antud. Esimesel poolajal löödi 3 väravat ja teisel lisati 2. Väravate autorid Robi Sarma (4) ja Henri Leoke.

Esiliiga
Esiliiga

Pikalt norutada ei ole aga aega. Vigade paranduse võimalus terendab juba 9-ndal mail, kui kohtutakse kodusel Pärnu Rannastaadioni harjutusväljakul Tartu JK Tammeka U21 meeskonnaga.

PJK mängis Nõmme Unitedi vastu järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Joonas Sild (73′ Eke Tormis Pikk), Jevgeni Novikov (K) (62′ Petro Namuilyk), Risto Pärnat (68′ Igor Mohhov), Jako Kanter, Mirko Mardiste (68′ Veiko Vespere), Reimo Madissoo, Silard Simanis, Nazar Vyzdryk, Oliver Vaabel (68′ Hevar Aas), Vitaliy Kudryk.

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Veiko Vespere, Eke Tormis Pikk, Hevar Aas, Igor Mohhov, Petro Namuilyk, Silver Õismets.