Maardus tuli tunnistada võõrustajate üleolekut

Tänases Esiliiga mängus tuli tunnistad PJK-l Maardu paremust skooriga 5:0.

Esimese väravani jõudis Maardu penaltist 10. minutil, realiseerijaks Vitali Gussev. Penalti tekitas Petro Namuilyk. Mäng jätkus Maardu taktikepi all aga ka PJK tegi mõned teravamad rünnakud, kuid 31. minutil jõudis siiski taas Maardu sihile kui täpne oli Vadim Aksjonov ja suurendas vahet 2:0 peal. Sellel seisul mindi ka vaheajale.

Teisel poolajal oli kõik korras kuni 58. minutini, mil teise kollase kaardi teenis Petro Namuilyk ning PJK jäi kümnekesi. Raske ülesanne mängu tagasi saada muutus hoobilt veelgi raskemaks. Kuni 71. minutini peeti siiski vastu ja vahel käriseda ei lastud, ramm sai aga otsa lõpuks ning 71. minutil lõi Vadim Aksjonov kolmanda värav, millele lisandus kiirelt 74. minutil Roman Sobsenko värav ning 87. minutil sai jala valgeks ka Vadim Mihhailov.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Joonas Sild (60′ Jevgeni Novikov), Tanel Melts (60′ Veiko Vespere), Risto Pärnat (K), Jako Kanter, Igor Mohhov, Mirko Mardiste, Reimo Madissoo, Silard Simanis (67′ Silver Õismets), Petro Namuilyk, Nazar Vyzdryk.

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Veiko Vespere, Eke Tormis Pikk, Jevgeni Novikov, Silver Õismets.