Pärnu derbi lõppes taas viigilise tulemusega

Tänases tulises Esiliiga mängus kohtusid PJK ja Pärnu JK Vaprus. Mängule mindi rongkäigus:

Enne derbi mängu toimunud rongkäik Koidula pargis

PJK alustas hästi ja juba 12. minutil viis kodumeeskonna juhtima Hevar Aas, kui kauglöök rikošetist maandus Vapruse väravas. Peale seda kulges mäng ettevaatlikus rütmis poolaja lõpuni ja kuigi korra käis veel pall Vapruse värava postis rohkem väravaid kummaltki poolt ei löödud.

Teisele poolajale tuli teravamalt peale Vapruse meeskond ning juba 50. minutil teeniti penalti, kui Jako Kanter tegi karistusalas vea Ander Paabuti vastu. Tõnis Vihmoja löödud penalti küll PJK väravavaht Kaupo Koort tõrjus aga tagasi põrkunud palli lõi siiski Vihmoja väravasse. 1:1. Edasi kulges mäng taas ettevaatlikumas rütmis kuni mängu lõpuni, mõned võimalused küll tekkisid aga rohkem siiski kumbki pool palli võrku ei toimetanud ja nii purjetatigi taas viigisadamasse. PJK jätkab Esiliigas kaheksandal kohal.

PJK mängis järgnvas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Veiko Vespere (K), Joonas Sild, Kein Makovei, Hevar Aas (85′ Oliver Vaabel), Risto Pärnat, Jako Kanter, Igor Mohhov (59′ Reimo Madissoo), Daniel Barinov, Mirko Mardiste, Petro Namuilyk (73′ Jevgeni Novikov).

Pink:

Kermo Hunt (VV), Martin Mardiste, Eke Tormis Pikk, Jevgeni Novikov, Reimo Madissoo, Silard Simanis, Oliver Vaabel.

Mängu tipphetked:

PJK vs Pärnu JK Vaprus tipphetked
Esiliiga tabeliseis