PJK naiskond viigistas Saku Sportinguga

Tänases naiste Meistriliiga mängus viigistas PJK naiskond kodus 3:3 Saku Sportinguga. Mäng algas edukalt ja esimene värav löödi PJK poolt juba mängu esimesel minutil ja poolajaks oli seis 3:0. Teisel poolajal aga lasti endale kolm vastuseta väravat lüüa ja nii tuligi paraku vaid viigipunktiga seekord leppida. Väravad lõid PJK poolt Evelyn Šilina (1′, 45+3′) ja Ulrika Tülp (19′) ning Saku poolt Hanna-Lisa Kuslap (57′), Katriin Saulus (58′) ja Kaire Palmaru (72′).

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Jennifer Smirnov (VV), Aiki Suits (57′ Sandra Paulberg), Saskia Sonnberg, Alika Malešina (66′ Lisete Tammeveski), Berle Brant (K), Aljona Sasova, Evelyn Šilina, Marve Bessmertnõi, Kristina, Bannikova, Ulrika Tülp, Marie Saar (57′ Liisa Kalista Sapas).

Pink:

Sandra Paulberg, Liisa Kalista Sapas, Lisete Tammeveski, Galina Kuusik, Kairi Himanen.

Naiste Meistriliiga tabeliseis