PJK naiskond võidukas liiga uustulnuka Tallinna FC Ajaxi vastu

Pärnus toimunud Naiste Meistriliiga mängus oli 9:3 skooriga võidukas PJK naiskond Tallinna FC Ajaxi vastu. PJK poolt sahistasid võrku Kristina Bannikova (3), Ulrika Tülp (2), Elizaveta Rutkovskaja, Ljubov Maksimova, Aljona Sasova ja Mari-Ann Ploompuu (penalti). Tallinna FC Ajaxi eest Gerli Israel (3).

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Mari-Ann Ploompuu (VV), Ulrika Tülp, Anne-Grethe Pajuviidik (46′ Elizaveta Rutkovskaja), Ljubov Maksimova, Kristina Bannikova, Kairi Himanen (36′ Merily Toom), Aljona Sasova, Lisete Tammeveski (85′ Alika Malešina), Evelyn Šilina (58′ Sandra Paulberg), Anete Paulus, Berle Brant (K).

Pink:

Jennifer Smirnov (VV), Merily Toom, Elizaveta Rutkovskaja, Sandra Paulberg, Ketlin Saar, Alika Malešina, Kadri Reinik.