PJK naiskond võttis Meistrite liigas võidu!

Viimasest Meistrite liiga alagrupimängust Riia FK vastu võttis PJK naiskond ilusa ja teenitud 2:0 võidu. Väravad lõid Kairi Himanen ja Kristina Bannikova. Super!

Esimene poolaeg kulges üsna võrdsselt ja kummalgi naiskonnal väravate arvet avada ei õnnestunud. Teisel poolajal aga õnnestus PJK-l 70. minuti Kairi Himaneni väravast juhtima minna ning see tekitas Riia naiskonnas segaduse, mis koheselt tesitkordselt ära kasutati, kui 72. minutil Kristina Bannikova seisuks 2:0 lõi. Nii mäng ka lõppes.

Võidu tasu on kolmas koht alagrupis.

Kairi Himaneni ja Jüri Saare kommentaarid Delfile peale mängu:

“Me suutsime ennast kokku võtta,” tõi Himanen välja edu põhjuse. “Teadsime, et tuleb väga raske mäng, oleme nendega kohtunud. Mõlemad meeskonnad teavad, kuidas iga viimne kui üks mängija mängib. Aga olen uhke, asi on põhimõttes, kui Balti naabrite vastu mängime. Viimases sõpruskohtumises Leedus me kaotasime neile, aga teadsime, et peame vead parandama.”

Pärnu peatreener Jüri Saar aimas, et ees ootab raske mäng – lätlannad murti alles teise poolaja keskel. “Kardan, et meil oli alateadvuses, et tuleb lihtsam. Seda näitas mängu algus, kui andsime neile palju ruumi tõusta,” selgitas Saar.

“Tasapisi saime oma füüsilise poole käima ja esimesel poolajal olid ka momendid, kahjuks standarditest ära ei löönud, kus peaksime õhus natukene paremad olema. Kokkuvõttes jällegi – tüdrukud on vahvad, tublid, nad teavad, et peab pingutama ja nad on valmis seda tegema.”

Saar rääkis ka Anatasia Stšerbatšenia saatusest, kes pärast eelmise mängu lõppu kiirabiga ära viidi. Kui esmane uuring mingit probleemi ei näidanud, siis järgmise päeva hommikuks läks Stšerbatšenina jalg paiste. Põhjalikum uuring leidis, et hüppeliigese läheduses on veen katki.

PJK naiskond mängis järgnevas koosseisus:

Elis Meetua, Ketlin Saar, Ulrika Tülp, Anete Paulus, Anastassia Morkovkina, Kairi Himanen, Liivi Sõrmus, Berle Brant, Anastasiia Filenko, Laada Tereštšenkova, Kristina Bannikova

Vahetusest sekkusid:

Heleri Saar, Ljubov Maksimova

Naiste Meistrite liiga 3-s alagrupp

PosKlubiPWDLFAGDPts
13300111109
2320110376
3310234-13
43003016-160