PJK naiskond hirmutas Ajaxit

Täna toimunud naiste Meistrite liiga mängus andsid PJK naised taas väga kõva lahingu, kui nimekale Ajaxile kaotati vaid 1:2.

Ajax läks Toni Payne’i ja Marjolijn Van Den Bighelaa väravatest 2:0 juhtima aga PJK naiskonnal ei olnud kavas midagi vastastele lihtsalt anda ning esimese poolaja kolmandal üleminutil vähendas Anastassia Morkovkina kaotusseisu iluväravast ühe väravaliseks ning poolajale mindi 1:2 seisus. Kuigi teisel poolajal anti endast kõik, et lüüa ka viigivärav, siis kahjuks selleni siiski ei jõutud.

Alagrupi seis on pärast tänast mängu selline, et  Ajax ja Liege on mõlemad kuus punkti teeninud ning PJK koos Riia FK-ga on nulli peal, viimases voorus esmaspäeval kohtuvad Ajax Liegega ja PJK Riia FK-ga. Mõlemad mängud toimuvab kell 18:00. 

Mitte positiivse poole pealt teenis Aljona Sasova täna kollase kaardi, mis jätab ta viimasest alagrupi mängust Riia FK vastu eemale ning lõpu eel sai vigastada Anastasia Tšerbatšenia, kelle kiirabi kanderaamil ära transportis. Kiiret paranemist!

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Elis Meetua, Ketlin Saar, Ulrika Tülp, Anete Paulus, Anastassia Morkovkina, Kairi Himanen, Liivi Sõrmus, ANastasiia Filenko, Aljona Sasova, Anastasija-Grazyna Shcherbachenia, Kristina Bannikova

Vahetusest sekkusid:

Berle Brant, Laada Tereštšenkova