Naiskond naases Tallinnast võidu ja karikaga

Eile aliastas PJK naiskond naiste meistriliiga viimases voorus kindlalt 3:0 FC Flora . Kuigi esimene poolaeg jäi 0:0 viiki oldi siiski kindlalt üle ja lõpptulemus 3:0 võit oli igati teenitud. Väravate autoriteks Morkovkina (2) ja Matjuhhova. See hooaeg tunnistati liigas vaid võite. Väravate vahe oli ulmeline 128:2 ja ainus naiskond, kes suutis PJK-le väravaid lüüa on Levadia naiskond.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Elis Meetua, Heleri Saar, Anete Paulus, Anastassia Morkovkina, Liivi Sõrmus (Anne-Grethe Pajuviidik), Margarita Matjuhhova, Laada Tereštšenkova (Ketlin Saar), Elizaveta Rutkovskaja, Merily Toom (Ulrika Tülp), Anastasija-Grazyna Shcherbachenia (Berle Brant), Kristina Bannikova

Pink:

Ulrika Tülp
Berle Brant
Kairi Himanen

Liiga parimaks väravakütiks oli Anastassia Morkovkina 31 väravaga.

Tähistamine
Tähistamine

Pilte karika kätte saamisest näeb siit:

2015/16 hooaja karika kätte saamine