PJK naiskond naases Tallinnast võidukalt

Laupäeval alistas Hiiu kunstmurustaadionil PJK naiskond Nõmme Kalju naiskonna lüües neile tervel 9 vastuseta väravat. Juba 18-ndaks mänguminutiks viis PJK kübaratrikiga 3:0 ette Matjuhhova. Enne esimese poolaja lõppu lisasid Morkovkina ja Shcherbachenia omalt poolt kumbki värava ning seisuks ol 5:0. Teisel poolajal jätkati hea mänguga lisati veel 4 väravat.  Autoriteks Paulus, taas Matjuhhova, Bannikova ja Tülp.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Elis Meetua (46.Maarja Virula), Anastasija-Grazyna Shcherbachenia, Berle Brant (75.Elizaveta Rutkovskaja), Anete Paulus, Marve Bessmertnõi (46.Heleri Saar), Kristina Bannikova, Liivi Sõrmus (69.Ulrika Tülp), Laada Tereštšenkova (64.Anne-Grethe Pajuviidik), Anastassia Morkovkina, Merily Toom, Margarita Matjuhhova.

Pink: Kairi Himanen, Ketlin Saar.