PJK naiskond võitis taas Superkarika

Naiste jalgpallihooaeg algas PJK naiskonnale taas võidukalt, kui Superkarikafinaalis võideti 3:1 FC Florat.

Kohtumise kõik väravad sündisid esimesel poolajal. Kõigepealt viis Shcherbachenia debüüt mängus PJK 23. minutil juhtima ilusast karistuslöögist aga juba neli minutit hiljem oli tablool seis 1:1, kui Katrin Loo realiseeris penalti. 32. minutil viis PJK taas ette Morkovkina ning lõppseisu 3:1 tõi tabloole oma teise tabamusega Shcherbachenia.

Kokku on PJK võitnud Superkarika kuuel korral.

Pärnu mängis järgnevas koosseisus: Elis Meetua, Ketlin Saar, Anete Paulus, Anastassia Morkovkina, Kairi Himanen, Liivi Sõrmus, Berle Brant (90. Marve Bessmertnõi), Margarita Matjuhhova, Elizaveta Rutkovskaja (84. Laada Tereštšenkova), Merily Toom, Anastasija-Grazyna Shcherbachenia (90. Ulrika Tülp).
Varus veel: Anne-Grethe Pajuviidik, Varje Tugim, Kätlin Hõbemägi, Maarja Virula.

FC Flora mängis järgnevas koosseisus: Getriin Strigin, Daniela Mona Lambin, Liis Lepik, Siret Räämet, Eneli Vals, Kethy Õunpuu, Katrin Loo, Ragne Hindrimäe, Lisette Tammik, Kelly Rosen (84. Sandra Paulberg), Miina Kallas (84. Ariina Mürkhain).
Varus veel: Birgit Allmere, Liis Karlson, Mari-Ann Ploompuu.