PJK naiskond mängis Meistrite liiga kvalifikatsiooni avamängus Cluj-ga

Meistrite liiga avamängus tuli PJK naiskonnal vastu võtta 0:4 kaotus. Rumeeni klubi sai jala valgeks juba 11. minutil, kui värava lõi Alexandra Lunca. Kui juba tundus, et poolajale suudetakse ehk minna minimaalses kaotusseisus lõi 41. minutil teise värava PJK võrku Andreea Voicu. Teisel poolajal õnnestus Cluj-l veel 2 palli võrku toimetada, väravate autoriteks vastavalt Corina Olar 51. miuntil ja taaskord Alexandra Lunca 63. minutil.

PJK mängis koosseisus:

Elis Meetua, Berle Brant, Anete Paulus, Heleri Saar, Ketlin Saar, Kristina Bannikova (83. Laada Tereštšenkova), Kaire Palmaru, Kairi Himanen, Anastassia Morkovkina, Liivi Sõrmus (65. Grete Ojala), Merily Toom (58. Marve Bessmertnõi).

Muljeid kohapealt:

Rumeenia ja kuumus said meist võitu 4:0. Esimesed 10 minutit olid lootustandvad, kuid kuumus tegi oma töö ning ootasime pikisilmi päästvat joogipausi ning poolaega. Poolajale läksime aga juba 2:0 kaotusseisust, millest üks löödud kiirest meie nurgalöögijärgsest kontrast. Vaatamata sellele, et suutsime teine poolaeg esimesest ehmatusest taastuda, oli vastaste mängutempo siiski kiirem, millega meie harjunud mängima – lisandus veel 2 väravat, millest üks taas meie rünnakujärgne kontra.

Vastased sooritasid meile kokku 38 lööki, millest 16 väravale. Vastukaaluks meie 5-st üritusest 2 väravale, mis paraku jäid realiseerimata.

Statistikat:

Statistika UEFA lehelt
Statistika UEFA lehelt