100 väravat täis ja järjekordne võit liigatabelis kirjas

Nagu Tartus juba tavaks on saanud, siis mäng JK Tammeka vastu oli raske ja väga võitlustlik.

Esimest poolaega domineeris PJK naiskond ning juba 11.minutil oli võimalus juhtima asuda, kuid paraku jäi sedapuhku penalti realiseerimata. Viga parandati aga juba 3 minutit hiljem, kui Kristina Bannikova lõi seisuks 1:0.

Teisele poolajale tulid tartlannad aga hoopis teise vaimuga peale ning läks kõvaks madistamiseks. PJK suruti kaitsesse, kuid hea kaitsetöö tulemusena peeti vastu ning 90+1 lõi Kairi Himanen lõppseisuks 2:0.

PJK naiskond juhib liigatabelit 36 punktiga ning tänased 2 väravah tähendab, et liigas on 100 väravat kirjas!

Mängiti koosseisus: Elis Meetua, Berle Brant, Anete Paulus, Heleri Saar, Ketlin Saar, Kristina Bannikova, Kairi Himanen, Liivi Sõrmus (Grete Ojala), Anastassia Morkovkina, Merily Toom, Margarita Žernosekova (Elizaveta Rutkovskaja).

Varus: Marve Bessmertnõi, Laada Tereštšenkova, Jennifer Smirnov