III liiga Lääne piirkonnas tuli tunnistada Tallinna FC Poccarr kindlat üleolekut

Tänases III liiga Lääne piirkonna mängus kaotas PJK II meeskond 8:2 Tallinna FC Poccarrile. Mäng algas tasavägiselt ja võitluslikult. 10. minutil läks kodumeeskond Poccarr 1:0 juhtima Igor Ivanovi väravast aga juba 10 minutit hiljem vastas PJK poolt Silard Silmanis. Vaheajale mindi aga 3:1 kaotusseisus kuna 35. minutil lõi Pocarri poolt värava Yury Pronin ja esimese poolaja üleajal lisas kolmanda Vadim Samulin.

Teisel poolajal õnnestus PJK-l veel hambaid näidata ja 53. minutil seis taas põnevaks ajada, kui teise värava sai oma nimele Silard Silmanis. 62. minutil sai aga Peep Allas punase kaardi ja PJK jäi kümnekesi ning 66. minutil õnnestus taas võrku sahistada FC Pocarril, kui teise värava sai oma nimele Igor Ivanov ja peale seda, kui 76. minutil sama mees kübartriki vormistas, siis toimus lagunemine ning 77 ja 88 minuti vahel said jala valgeks veel Igor Burlakov, Ivan Sidorov ja Pavel Jakubov Pocarri poolt ning lõppseis, 8:2 kaotus, oli tõsiasi.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Johannes Gevlja (VV), Madis Moos, Eke Tormis Pikk, Riko Reinapu (K) (57′ Peep Allas), Silard Simanis (77′ Nikita Dolgov), Andreas Põld, Chris Makovei (82′ Denis Balandin), Silver Õismets (87′ Mihail Murzin), Dario Ilbi, Erik Lorents, Hans-Joosep Pärna.

Pink:

Denis Balandin, Peep Allas, Nikita Dolgov, Mihail Murzin.

Jaht hooaja esimeste punktide järele jätkub 6. juunil, kui kodusel Raeküla staadionil võetakse vastu Tabasalu JK II meeskond.