Tänast Esiliiga mängu PJK vs Kohtla Järve JK Järve näeb otseülekandest

Täna kell 19:00 kohtub PJK kodusel Pärnu rannastaadionil Kohtla Järve JK Järve-ga. Kuigi veel ei ole võimalik kohapeal omasid toetada, saab siiski tänu Eesti Jalgpalli liidu otseülekandele mängule kaasa elada. Otseülekande leiab siit.

Mängueelsed kommentaarid:

Pärnu Jalgpalliklubi peatreener Igor Prins: “Saab huvitav olema näha, kuidas eriolukord meeskondi mõjutas. Omaltpoolt tunnen, et meie ettevalmistus on olnud piisav ning mäng käib kindlasti kolme punkti peale.”

Mängija Jako Kanter: “Pärast pikka pausi saab jälle mängudega jätkata ning usun, et oleme suutnud teha piisava ettevalmistuse, et jätkata positiivse tulemusega Kohtla-Järve vastu. Kuigi neid ootab ees pikk sõit, ei tee nad meil mängu kindlasti lihtsaks ja me peame hambaid näitama kohe algusest lõpuvileni välja.”

Kohtla-Järve peatreener Andrei Škaleta: “Esimene mäng pärast pikka pausi. 4 nädalat on suht paras aeg, et saada tagasi see rutiin, omad oskused, et näidata intensiivset, kvaliteetset ja resultatiivset jalgpalli. Sõidame Pärnu, et saada sealt punkte ning näidata distsiplineeritud ja organiseeritud jalgpalli.”

Mängija Erik Kruglov: “Pühapäeval tuleb raske ja kaua oodatud mäng pärast suurt pausi. Arvan, et tuleb raske mäng kuna Pärnul on hea meeskond, aga näitame kõik, mis oskame väljakul ja loodan, et läheme tagasi koju kolme punktiga taskus!”