Tammeka U21-e vastu napp kaotus

PJK-l tuli võtta vastu tänases Esiliiga B mängus napp 3:4 kaotus külla tulnud Tartu JK Tammeka U21-e vastu. Väravad lõid PJK poolt Mirko Mardiste (36′, 51′) ja Marko Mardiste (87′) ning Tartu poolt Kaspar Kupits (10′), Robin Markus Siniväli (30′), Madis Liias (31′) ning Andres Dobõšev-Proosväli (75′). Mängus teenis kaks kollast ehk kokku punase kaardi Marko Mardiste.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Johannes Gevlja (VV), Denis Balandin (46′ Oleksandr Khomutets), Eke Tormis Pikk (87′ Sander Niineorg), Kaspar Kaskla (61′ Dzheki Chan), Artur Tolli, Mirko Mardiste (K), Rasmus Suits, Sandor Pulk, Marko Mardiste, Igor Mohhov (46′ Mairon Lelov), Veiko Vespere.

Pink:

Aimar Taal (VV), Dzheki Chan, Mairon Lelov, Sander Niineorg, Andreas Põld, Oskar Pulst, Randar Lepik, Oleksandr Khomutets, Martin Mardiste.