PJK andis Kalevile Tallinnas korraliku lahingu

Tänases Esiliiga mängus pidi PJK tunnistama Tallinna Kalevi nappi paremust seisuga 2:3. Kalevi võiduvärav löödi viis minutit enne mängu lõppu õnnetust PJK omaväravast. Väravate autorid Tarmo Kovalevski ja Veiko Vespere PJK poolt ning Ramol Sillamaa, Alger Džumadil ja Veiko Vespere (OV) Kalevi poolt.

Esiliiga
Esiliiga

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Veiko Vespere (K), Joonas Sild (82′ Eke Tormis Pikk), Hevar Aas, Jako Kanter, Tarmo Kovalevski (91′ Daniel Barinov), Mirko Mardiste, Reimo Madissoo, Silard Simanis (90+1′ Igor Mohhov), Nazar Vyzdryk, Oliver Vaabel (86′ Silver Õismets).

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Eke Tormis Pikk, Igor Mohhov, Daniel Barinov, Silver Õismets.

Järgmine mäng toimub 30. juunil Nõmme Unitediga koduse Pärnu Rannastaadionil kell 19:00.

Esiliiga tabeliseis