Tänase naiste karikafinaali eelseid mõtteid mõlema finalisti poolt

„Mäng, kus loeb vaid võit! Kui me soovime tõsta karikat, peame me näitama oma parimat mängu. Soovin kõikidele ilusat klubijalgpalli pidupäeva,” sõnas Pärnu peatreener Anastassia Morkovkina.

„Meil on imeline võimalus mängida A. Le Coq Arena peaväljakul karikafinaalis. See on eriline tunne, seda enam, et vastas on ei keegi muu kui Eesti meister. Mäng algab aga nullist ning võimalus karikas pea kohale tõsta on võrdselt mõlemal naiskonnal. Et seda saavutada, peame ise olema 101% mänguks keskendunud ning hoidma fookust kuni lõpuvileni. Loodame, et tribüünidele koguneb palju naistejalgpalli toetajaid,” lisas kapten Berle Brant.

Flora abitreener Magnus Rosen: „Suurteks tegudeks on vaja väsimatut järjekindlust. Eelpool mainitu najalt oleme soovitud käsikirja kallal koostöös pearežissööri ning osatäitjatega hulka vaeva näinud, et laupäevane esilinastus pakuks unustamatu ja kordumatu elamuse nii meie taustajõududele, näitlejatele kui ka arvukatele fännidele.”

„Superkarikast on möödas umbes kaks kuud ning järgmine karikas ootab jagamist. Flora ja Pärnu omavahelised mängud on alati olnud põnevad ning nõudnud mõlemalt naiskonnalt maksimaalset pingutust. Allahindlust ei tehta ka laupäeval, kus eesmärgiks on pakkuda publikule vinget elamust, Pärnule kõva lahingut ning päeva lõpuks võit koju tuua,” ütles ründaja Getter Saar.

PJK vs Flora (pilt EJL)