PJK-l tuli tunnistada Nõmme Unitedi nappi paremust

Tänases Esiliiga mängus tuli PJK-l võtta vastu napp O:1 kaotus.

Esimesel poolajal suutis teravusi rohkem luua PJK, kahjuks aga ei suudetud värava lukku lahti muukida ning poolaeg lõppes viigiseisul 0:0.

Teise poolaja algusest haaras aga mängu ohjad enda kätte Nõmme United. Pikalt päästis PJK halvimast Kaupo Koort mitme super tõrjega kuni 73. minutil määrati PJK vastu penalti. Penalti löögi suuna suutis Koort küll ära arvata aga löök oli piisavalt täpne ja tugev ning maandus võrgus. Värava autoriks Egert Õunapuu.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Karmo Valk (83′ Marko Mardiste), Eke Tormis Pikk, Risto Kauniste (83′ Kris Talving), Tanel Melts, Hevar Aas, Silver Õismets (K) (90+1′ Madis Moos), Jako Kanter, Mirko Mardiste, Reimo Madissoo, Oliver Vaabel (46′ Dario Ilbi).

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Marko Mardiste, Kris Talving, Madis Moos, Dario Ilbi.