PJK tuleb Paidest kolme punktiga

Tänases Esiliiga mängus võttis PJK võõrsil võidu Paide Linnameeskond U21 vastu seisuga 2:4. Esimesel poolajal jäi seisuks 1:2 ja sama korrati ka teisel. Väravate autoriks PJK poolt Igor Mohhov (12′), Silard Simanis (37′, 47′) ja Veiko Vespere (73′) ning paide poolt Foday Trawally (39′) ja Ishaku Konda (87′).

Liigatabelis jätkab PJK kaheksandal kohal aga seitsmendal kohal olev Elva on nüüd vaid punkti kaugusel ning kuueendal kohal olev Tallinna FCI Levadia kahe punkti kaugusel.

Esiliiga
Esiliiga

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Eke Tormis Pikk (70′ Silver Õismets), Joonas Sild, Jevgeni Novikov (K)(84′ Tanel Melts), Jako Kanter, Igor Mohhov (70′ Veiko Vespere ), Mirko Mardiste, Reimo Madissoo, Silard Simanis, Nazar Vyzdryk, Vitaliy Kudryk.

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Veiko Vespere, Tanel Melts, Hevar Aas, Tarmo Kovalevski, Taras Lysenko, Silver Õismets.

Järgmine mäng toimub 06.10.2021 kuupäeval kell 19:00 Pärnu Rannastaadionil. Tulge omadele kaasa elama!