U9 naases Keilast 2 võidu ja 1 viigiga

05.09.2021 võistlesid meie U9 poisid Keilas järjekordsel EMV etapil kus PJK vastasteks olid FC Kuressaare, Keila JK ja Harju JK Rae.

Esimese mängus alistasime võrdses mängus FC Kuressaare 1:0. Suurte ja tugevate saare poiste vastu püsis meie kaitse esimeses mängus hästi ja lõpuks tekitati ülekaal mis õnnestus ka väravaks realiseerida. Kahjuks ei olnud võimalust esimeses mängus kõigile poistele mängu aega anda kuna esimene mäng oli väga pingeline lõpuni.

Väga hästi esinesid 2014 sündinud Romet nr 6( lõi ka värava) ja Josep nr 15, kes vapralt võitlevad endast vanemate poistega võrdselt

Teises mängus võõrustajate Keila JK vastu alustas teine algkoosseis ja vastastel õnnestus lüüa meile 2 väravat. Poolaja lõpuks saime omapoolse surve peale ja lõime ühe tagasi. Teisel poolajal tulime kaotusseisust välja ja läksime juhtima 3:2. ka Keilal olid oma võimalused ja üks nende löök käis ka PJK värvapostis. Seejärel toimus väljaspool karistusala kokkupõrge kus meie väravavaht ja lisaks võistkonna kaptenina tegutsenud Kristofer ja vastasmängija läksid üheskoos palli peale. Kristofer klaaris olukorra lüües palli jalaga puhtaks kuid vastane lõi samal ajal vastu ta jalga ja kukkus ise pikali. Kohtunik määras väljaspool karistusala toimunud kokkupõrke eest meie väravasse penalti mille Keila JK realiseeris. Eksimine on siiski inimlik ja mängu lõpptulemus 3:3 oli mängupilti hinnates siiski õiglane tulemus.

Üksteise toetamine viib sihile

Viimases mängus panime kohe Harju Rae JK tugeva surve alla ja ei lasknud neil isegi auti korralikult välja visata. PJK surve kandis aja möödudes vilja. Harju JK väravasse löödi järjest 2 palli, peale mida mitmed põhimängijad said puhkust ning vastased realiseerisid ühe oma võimalustest auväravaks. EMV etapi saagiks oli PJK-l seekord traditsiooniliselt 2 võitu ja 1 viik.

Romet väravale tormamas

PJK-le tõid au Kristofer Korp (K), Romet Valdaru, Renek Sonne, Dever Õunapuu, Josep Luik, Timmo Aim, Jakob Mirme, Armin Teearu , Mihkel Nõmtak ja Rasmus Mäekuusk. Kõik poisid olid tublid ja võitlesid vastavalt oma võimetele!

Tublid PJK lapsevanemad, kes ei pidanud vaevaks tulla Keilasse meie võistkonda innustama, me täname toetuse eest!