PJK viigistas JK Talllina Kalev meeskonnaga

Tänasest Esiliiga mängust võitles PJK Tallinna JK Kalevi vastu kodus 2:2 viigi välja ja kirjutab uhke punkti tabelisse juurde. Väravad lõid PJK poolt Silard SImanis (44′) ja Tarmo kovalevski (85′) ning Kalevi poolt Reinhard Reimaa (28′) ja Selim El Abachi (67′).

Esiliiga
Esiliiga

PJK mängis järgnevas kooseisus:

Kaupo Koort (VV), Veiko Vespere (K), Joonas Sild (73′ Jevgeni Novikov), Risto Pärnat, Jako Kanter, Tarmo Kovalevski (89′ Silver Õismets), Mirko Mardiste, Reimo Madissoo (78′ Tanel Melts), Taras Lysenko, Oliver Vaabel (14′ Silard Simanis), Vitaliy Kudryk (81′ Eke Tormis Pikk).

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Eke Tormis Pikk, Jevgeni Novikov, Tanel Melts, Igor Mohhov, Silard Simanis, Silver Õismets.

Tabelis jätkab PJK seitsmendal kohal.

Järgmine mäng on 9. septembril kell 18:00 Maardus.