Nõmme United viis punktid koju kaasa

Tänases Esiliiga mängus astus PJK-le kodusel Pärnu Rannastaadionil vastu Nõmme United.

Esimesel poolajal õnnestus külalistel minna 0:2 juhtima Lars Indrek-Aigro (18′) ja Robi Saarma (32′) väravatest. Teisel poolajal kumbki pool väravalukku lahti ei muukinud ja nii need punktid Tallinna poole lahkusid.

PJK jätkab Esiliigas kaheksandal kohal.

Esiliiga
Esiliiga

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Joonas Sild (86′ Eke Tormis Pikk), Jevgeni Novikov (K) (81′ Silver Õismets), Risto Pärnat, Tarmo Kovalevski, Igor Mohhov (81′ Taras Lysenko), Mirko Mardiste, Reimo Madissoo, Silard Simanis, Nazar Vyzdryk, Vialiy Kudryk.

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Eke Tormis Pikk, Hevar Aas, Taras Lysenko, Silver Õismets.

Järgmine mäng toimub 03.10.2021 kuupäeval algusega kell 13:00 Paides Paide linnastaadionil.