PJK-l tuli tunnistada Nõmme Unitedi nappi paremust

Eilses Esiliiga kümnenda vooru mängus paraku PJK-l punkte koju ei õnnestunud jätta. Tasavägise mängu võitis külalismeeskond Nõmme United 34. minuti Robi Saarma väravast. Mängu lõpuhetketel teenisid punased kaardid PJK poolt Tanel Melts ja Hevar Aas.

Liigatabelis asub PJK seitsmendal kohal.

Esiliiga
Esiliiga

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Veiko Vespere (K), Joonas Sild (50′ Tanel Melts), Hevar Aas, Jako Kanter, Tarmo Kovalevski (82′ Eke Tormis Pikk), Mirko Mardiste, Reimo Madissoo (86′ Igor Mohhov), Silard Simanis, Nazar Vyzdryk, Oliver Vaabel (75′ Silver Õismets).

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Eke Tormis Pikk, Jevgeni Novikov, Tanel Melts, Igor Mohhov, Silver Õismets.

Järgmine mäng toimub 14. juulil võõrsil Levadia U21 meeskonna vastu kell 19:00 Maarjamäe staadionil.