PJK alistas võõrsil kindlalt Vändra JK Vapruse!

Tänases Esiliiga 28. vooru mängus võttis PJK kindla 1:4 võidu võõrsil Vändras kohaliku Vändra JK Vapruse vastu. Tänasest löödi tabel Esiliigas pooleks ja PJK mängib liigasse püsima jäämise nimel alumises nelikus.

PJK fännid mängu eel mängu ootamas

Vändra asus küll kiirelt, juba viiendal mänguminutil, mängu juhtima Envar Lauteri väravast aga PJK vastus ei tulnud kaua oodata, kui 20. minutil oli täpne Risto Kauniste. Möödus vaid minut ja PJK asus juba ise mängu juhtima, kui omavärava lõi Vändra mängija nimega Chris Anderson. 7. minutil sai jala valgeks Petro Narmuilyk ja poolaeg lõppes PJK 1:3 eduga.

Teisel poolajal õnnestus kohe poolaja algul korra veel Vändra väravalukk lahti muukida ja teise värava sai kirja Risto Kauniste. Rohkem kummaltki poolt väravaid ei löödud. 67. minutil teenis Vändra poolt punase kaardi Martin Pärn.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Joonas Sild, Jevgeni Novikov (K), Hevar Aas, Risto Pärnat, Risto Kauniste (75′ Kein Makovei), Daniel Barinov, Mirko Mardiste, Reimo Madissoo, Bohdan Kushnarenko, Petro Namuilyk (83′ Igor Mohhov) .

Pink:

Johannes Gevlja (VV), Veiko Vespere, Kein Makovei, Igor Mohhov, Nazar Vyzdryk, Silard Simanis, Oliver Vaabel.

Esiliiga tabel

Pilte mängust leiab siit.