Hooaja hetkeseisust ja eesootavast derbist meeskonna peatreeneri Igor Prinsiga

๐—˜๐˜€๐—ถ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ ๐—˜๐˜€๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ถ๐—ด๐—ฎ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฎ๐—ฒ๐—ด ๐—ผ๐—ป ๐—น๐—ผฬƒ๐—ฝ๐˜‚๐˜€๐—ถ๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—น. ๐—›๐—ผ๐—ผ๐—ฎ๐—ท๐—ฎ ๐—ฎ๐—น๐—ด๐˜‚๐˜€๐—ฒ๐˜€ ๐—ฝ๐˜‚ฬˆ๐˜€๐˜๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฑ ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐—บ๐—ฎฬˆ๐—ฟ๐—ธ – ๐—ฝ๐˜‚ฬˆ๐˜€๐—ถ๐—บ๐—ฎ ๐—ท๐—ฎฬˆ๐—ฎฬˆ๐—ฑ๐—ฎ – ๐—ผ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐—ผฬƒ๐—ต๐˜‚๐˜€. ๐— ๐—ถ๐˜€ ๐—ผ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐—ถ๐—ฒ ๐˜€ฬŒ๐—ฎ๐—ป๐˜€๐—ถ๐—ฑ ๐—ฝ๐˜‚ฬˆ๐˜€๐—ถ๐—บ๐—ฎ๐—ท๐—ฎฬˆ๐—ฎฬˆ๐—บ๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—น๐˜‚๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ ๐—ท๐—ฎ ๐—ธ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐˜€ ๐˜€๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐˜€๐˜ ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฎ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ ๐—ต๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐˜๐—ฎ?

Hooaja algusega ei saa kuidagi rahule jรครคda. Peale sunnitud pausi ei saanud kuidagi oma mรคngu kรคima, kaotasime palju punkte. Sellepรคrast olemegi hetkel olukorras, kus heitleme pรผsimajรครคmise nimel. Tรคnavuse hooaja lรตpp on muidugi meile keeruline, samas nรคeme ka รคra milleks vรตimelised oleme. Eesmรคrk on ikkagi Esiliigasse jรครคda ja me oleme selleks suutelised.

๐—ข๐—น๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฃ๐—ฎฬˆ๐—ฟ๐—ป๐˜‚ ๐—๐—ฎ๐—น๐—ด๐—ฝ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ถ๐—ธ๐—น๐˜‚๐—ฏ๐—ถ๐—ด๐—ฎ ๐—˜๐˜€๐—ถ๐—น๐—ถ๐—ถ๐—ด๐—ฎ ๐—•-๐˜€๐˜ ๐˜€๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐—ถ. ๐— ๐—ถ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐˜๐˜€ ๐˜€๐˜‚๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฒ๐—ด๐˜‚ ๐˜ƒ๐—ฎ๐˜€๐˜๐˜‚ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐—ฎ๐—ฏ, ๐˜ƒ๐—ผฬƒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐˜€ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐—ธ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ด๐—ฎ, ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ท๐˜‚๐—ต๐—ฒ๐—ป๐—ฑ๐—ฎ๐—บ๐—ถ๐˜€๐—ฒ ๐—ธ๐—ผ๐—น๐—บ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐˜€๐˜๐—ฎ ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜‚ฬˆ๐—น๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผฬƒ๐˜๐˜€๐—ถ๐—ฑ?

Mรคngijad on kindlasti arenenud kรตikide treenerite all, kellega nad on treeninud alates madalamatest liigadest, kuid mul on rรตรตm nรคha, et see areng on minu ajal jรคtkunud. Esimesel katsel me nรคiteks Esiliiga B-st vรคlja ei tรตusnud, nรผรผd oleme Esiliigas ja vรตimelised siin mรคngima.

๐—ฃ๐—ฎฬˆ๐—ฟ๐—ป๐˜‚ ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ ๐—ผ๐—ป ๐˜‚๐—ธ๐˜€๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—ด๐—ฎ. ๐—ž๐—ฎ๐˜€ ๐—ธ๐—ผ๐—ต๐˜๐˜‚๐—บ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฉ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐—ฒ๐—ด๐—ฎ ๐—ผ๐—ป ๐—ธ๐˜‚๐—ถ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ถ ๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—น๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—บ๐—ฎ๐—ฑ ๐—ธ๐˜‚๐—ถ ๐˜๐—ฒ๐—ถ๐˜€๐—ฒ๐—ฑ ๐—บ๐—ฎฬˆ๐—ป๐—ด๐˜‚๐—ฑ?

Kindlasti on – taastamaks vanu hรคid Pรคrnu vutitraditsioone. Poistel ka huvitav, paljud neist on varem vรตi hiljem koos mรคnginud ja tunnevad รผksteist. Ja muidugi publikule on derbid pรตnevad.

๐—ฆ๐—ฒ๐—น ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ฎ๐—ท๐—ฎ๐—น ๐—ผ๐—ป ๐—ฉ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฟ๐˜‚๐˜€๐—ฒ๐—ด๐—ฎ ๐—ธ๐—ฎ๐—ต๐—ฒ๐—น ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฎ๐—น ๐Ÿญ:๐Ÿญ ๐˜ƒ๐—ถ๐—ถ๐—ธ๐—ถ ๐—น๐—ฒ๐—ฝ๐—ถ๐˜๐˜‚๐—ฑ. ๐— ๐—ถ๐˜€ ๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ ๐—ท๐˜‚๐—ต๐˜๐˜‚๐—บ๐—ฎ ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฎ๐—ธ๐˜€, ๐—ฒ๐˜ ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ป๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐—ถ๐˜๐—ฒ๐—น๐˜ ๐—ธ๐—ผ๐—น๐—บ ๐—ฝ๐˜‚๐—ป๐—ธ๐˜๐—ถ ๐—ธ๐—ฎฬˆ๐˜๐˜๐—ฒ ๐˜€๐—ฎ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฎ?

Esimene viik oli รตnnega pooleks, saime punkti alles lisaminutite vรคravaga kรคtte. Teine oli juba kindlam. Kolmas mรคng on mรตlemale vรคga oluline. Kes vรคhem eksib, see vรตidab!

Igor Prins
Igor Prins

Uus Pรคrnu derbi tuleb juba homme, 22. oktoobril kell 19:00!