Vaata PJK vs FC Elva mängu otse

Tänasest saab PJK kodumängudele taas Pärnu Rannastaadionil kaasa elada aga kui puudub võimalus meeskonda kohapeale toetama minna, siis alternatiivina on võimalus ka Soccernet.ee otseülekande kaudu mängule kaasa elada siit. Mäng algab kell 19:00.

Mängueelsed kommentaarid:

Pärnu peatreener Igor Prins: “Esimeses omavahelises mängus oleks võinud punktid kummalegi poole minna, aga läksid Elvale. Nüüd on esmakordselt kodupublik toeks – loodame, et läheb teisiti.”

Poolkaitsja Reimo Madissoo: “Levadia vastu oli mängupilt okei, aga tulime Tallinnast punktideta tagasi. Proovime eelmise mängu pettumuse Elva vastu tasa mängida.”

Elva peatreener Veiko Haan: “Pärnu JK näitab head mängupilti, aga ei ole seda tihti suutnud veel tulemusteks vormistada. Nad tahavad kindlasti enda potentsiaali ka punktideks realiseerida. Sellest lähtuvalt on meid ees ootamas raske mäng.”

Kaitsja Naatan Siimeon Tamm: “Lähme Pärnusse kolme punkti võtma. Kerge see ei tule. Elvas oli hea lahing, loodame, et tuleb seekordki midagi sarnast. Muru pidi ka hea olema Rannastaadionil.”

Esiliiga
Esiliiga