Võitluslik mäng ei toonud Esiliigas punktilisa

Täna kohtus PJK kodusel Pärnu Rannastaadionil Nõmme Unitediga.

Peale viienda minuti ehmatust, kui Nõmme Unitedi rünnaku järel pall PJK värava postis käis suudeti end kiirelt koguda ja ise mitu head võimalust luua, kahjuks aga ei maandunud nendest võimalustest ühelgi korral pall Nõmmekate väravasse. Poolaja lõpupoole sai ohjad enda kätte Nõmme United ning 37. minuti ning 41. minuti väravatest mindi 0:2 juhtima. Väravate autoriteks Nõmme Unitedil Karl Gustav Kokka ja Kevin Mätas.

Teisel poolaja alguses teenis PJK penalti, mida algselt Risto Pärnat ära ei realiseerinud aga kuna Nõmme Unitedi väravavaht liikus joonelt enne lööki lasti PJK-l penalti uuesti lüüa kohtuniku poolt ning teisel korral Pärnatil probleeme ei tekkinud ning 51. minutil manati seisuks 1:2. Paraku aga rohkem võimalusi realiseerida ei suudetud ning mängu lõpus kindlustas eduseisu hoopis Nõmme meeskond, kui 90+1 minutil oli täpne Andreas Tiits.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Veiko Vespere, Joonas Sild, Kein Makovei, Jevgeni Novikov (K), Hevar Aas, Risto Pärnat, Risto Kauniste, Jako Kanter, Igor Mohhov (Rimo Madissoo46′, Daniel Barinov), Mirko Mardiste.

Pink:

Martin Mardiste, Daniel Barinov, Reimo Madissoo, Silard Simanis, Oliver Vaabel.

Esiliiga tabeliseis