Vaata Pärnu derbyt Soccernetist

Täna kell 19:00 kohtub PJK Esiliiga mängus Pärnu JK Vaprusega ning mängust teeb otseülekande Soccernet. Mängu saab otse vaadata siit.

Mängueelsed kommentaarid:

Vapruse väravavahtide treener Priit Pikker: “Saime suurepärase emotsiooniga võidu eelmisest mängust ning meeskond näitas oma potentsiaali tõusta heal tasemel võistkonnaks. Nüüd vaja hoida oma taset stabiilselt igas mängus ja edasi areneda. Hetkel kõige olulisem on taastumine, et esmaspäeval tõestada, kes on Pärnu parim. Kolm punkti ei tule tabelisse niisama, vaid peame need kompromissitu võitluse ja pühendumisega välja teenima.”

Kaitsja Magnus Villota: “Mäng PJK-ga on põhimõtteline mäng, mis tuleb meil võita, ja muud ei olegi.”

PJK peatreener Igor Prins: “Derbi. Poisid on seda aastaid ootanud. Ma arvan, et muud polegi vaja öelda.”

Kaitsja Jako Kanter: “Lõpuks on käes kauaoodatud derbi. Usun, et see tuleb üks väga võitluslik mäng, kus absoluutselt iga olukord nõuab täielikku pingutust ja keskendumist. Vaprus on küll juba siin teist aastat ja Esiliiga kogemus on all, kuid hetkel soovime näidata, et Pärnu linn on sinivalge ja kuulub meile. Tuleb vägev mäng.”

Esiliiga
Esiliiga