Maardule pakuti kõva võitlus Pärnu Rannastaadionil

Tänases Esiliiga mängus võõrustas PJK kodusel Pärnu Rannastaadionil Esiliiga liidrit Maardu Linnameeskonda. Palju ei jäänud puudu, et liidreid oleks ka näpistatud ja viigipunkt kätte saadud aga 77. minuti väravast suutis Maardu siiski kõik kolm punkti koju kaasa võtta. Värava autoriks Vitali Gussev.

Esimene poolaeg algas võrdse ja luurava mänguga ning võimaluste vaeselt. Poolaja lõpupoole aga vaikselt hakkas domineerima Maardu Linnameeskond. Siiski suutis PJK kaitses asjad kontrolli all hoida ning poolaeg lõppes seisul 0:0.

Teine poolaeg kulges tempokamas rütmis, kui esimene nng mõlemapoolsete võimalustega. Maardu liidrile omaselt üritas oma mängu peale suruda aga PJK võitles vapralt kuni 77. minutil siiski õnestus Maardul PJK kaitse edukalt üle mängida ning ka nahkkera võrku toimetada.

PJK petreener Igor Prins kommentteris peale mängu, et poistele midagi ette heita ei ole ning tehti tubli esitus ning Maarduga suudeti ilusti samme pidada. Esiliiga on väga võrdne see aasta ja keegi eest kaugele punktide osas liikunud ei ole. Eesmärgiks on klubil Esiliigasse püsima jääda ja seda loodetavasti ilma ülemineku mängudeta.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Veiko Vespere, Joonas Sild, Jevgeni Novikov (K), Risto Pärnat, Risto Kauniste, Jako Kanter, Tarmo Kovalevski (64′ Oliver Vaabel), Igor Mohhov (46′ Kein Makovei), Daniel Barinov, Mirko Mardiste.

Pink:

Kermo Hunt (VV), Kein Makovei, Jevgeni Korjagin, Silard Simanis, Oliver Vaabel.

Esiliiga tabel