PJK alistas kodus kindlalt Keila JK!

Tänases Esiliiga B mängus alistas PJK meeskond kodus kindlalt, 6:0, Keila JK. Kolm väravat löödi mõlemal poolajal. Nahkkera said võrku aetud Jevgeni Novikov (5′, 31′), Aleksander Algo (38′), Kein Makovei (75′) ja Joonas Sild (78′, 88′).

Liigatabelis asutakse hetkel 27 punktiga viiendal kohal, küll on aga lähimal jälitajal Võru FC Heliosel üks mäng varuks ja seni teenitud 25 punkti.

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kaupo Koort (VV), Ranet Ristikivi, Hevar Aas, Mirko Mardiste, Jako Kanter (82′ Daniel Barinov), Risto Pärnat, Jevgeni Novikov (K) (80′ Igor Mohhov), Reimo Madissoo (61′ Joonas Sild), Aleksander Algo (88′ Oliver Vaabel), Tarmo Kovalevski, Kein Makovei.

Pink:

Veiko Põldemaa (VV), Veiko Vespere, Daniel Barinov, Joonas Sild, Igor Mohhov, Risto Kauniste, Oliver Vaabel.

Esiliiga B tabeliseis