Vändra treeninglaager 2007-2009

Pärnu Jalgpalliklubi lapsed käisid aprilli esimesel nädalavahetusel Vändras treeninglaagris saamas viimast lihvi ennem algavaid Eesti Meistrivõistlusi. Laagris osalesid 2007-2008a a. sündinud poisid Indrek Joosti juhendamisel ja Henri Rüütli 2008 – 2009a. sündinud poisid. Väravavahtidega tegeles laagris meie väaravavahtide treener Veiko Põldemaa. Laager toimus Vändra kunstmuru väljakul, mis on hetkel kindlasti Eesti üks parimatest. Ilm ei vedanud samuti alt, oleks justkui käinud soojal maal laagris😉

Laagerdajad


Laagris sai maha pidada sõprusmängud Vändra kasvandikega, treeniti kokku 6 korral lisaks eraldi hommikusörk ja võimlemine. Lastel oli hommikuti äratus kell 7.00, millele järgnes hommikvõimlemine ja tervisejooks. Laupäeva lõunal külastas meid UEFA kategooria naiskohtunik Reelika Turi, kes jagas lastele õpetusi autidest, suluseisudest, karistuslöökidest, nurgalöökidest, penaltitest, vigade tegemisest. Koolituse lõpus said lapsed esitada küsimusi ja vestelda vabas vormis. Kohe viidi kõik õpitud teooriamaterjal läbi praktikas. Täname kõik koos Reelika Turit suurepärase ja huvitava koolituse eest!


Treeningute, söömise ja magamise vahel oli vaba aega üsna vähe. Seda sisustasid jalkapoisid enamasti ikka jalgpalli toksides.Lapsed said värskeõhu ja D-vitamiini varud taastatud ning üsna nutivaba nädalavahetuse, sest igal päeval said lapsed kasutada telefone ainult teatud aegadel. Muidu olid telefonid puhkamas.


Lapsed olid väga tublid. Koormus oli väga tugev ja tihe graafik, rohkelt tegevusi andis lastele väga suurepärase kogemuse tulla toime ja oskuse pingutada. Treenerid Indrek Joost, Henri Rüütli ja Veiko Põldemaa tänavad kõiki lapsi, kes osalesid laagris ja veetsid koos meiega suurepärase nädalavahetuse!

Pilte laagrist: