PJK naaseb Keilast võidukalt

Tänases Esiliiga B mängus alistas PJK kindlalt, 4:1, Keila JK. Algselt jäädi küll kiirelt 0:1 kaotussesisu, kui juba neljandal minutil lõi värava Ralf Friedemann Keila JK eest. Teisel poolaja aga õnnestus PJK-l neli vastuseta väravat sepistada ja kolm võidupunkti ära tuua. Väravad lõid Kein Makovei (53′, 59′, 68) ja Risto Kauniste (73′).

Esiliiga B

PJK mängis järgnevas koosseisus:

Kermo Hunt (VV), Daniel Barinov, Hevar Aas, Mirko Mardiste, Reimo Madissoo (60′ Ranet Ristikivi) , Igor Mohhov, Jevgeni Novikov (K), Risto Kauniste, Joonas Sild (86′ Oliver Vaabel), Risto Pärnat (77′ Aleksander Algo), Kein Makovei (86′ Chris Makovei).

Pink:

Kaupo Koort (VV), Veiko Vespere, Ranet Ristikivi, Aleksander Algo, Chris Makovei, Oliver Vaabel.

Liigatabelis asutakse peale kuut vooru teisel kohal.