Tänase naiste Meistriliiga FC Flora vs PJK mängu eelsed kommentaarid

Flora peatreener Aleksandra Ševoldajeva: „Pärnu tegi selle aasta kõige kõvema naiste jalgpalli ürituse Eestis, tuues meile Euroopa meistrid ja tipptasemel naiste jalgpalli. Laupäevane mäng võiks olla järgmine tippsündmus Eesti naiste jalgpalli jaoks, kuna Eesti parimad mängijad on maksimaalselt motiveeritud end platsil kehtestama. Loomulikult ootame ka Pärnult samasugust valmisolekut.”

Flora mängija Katrin Loo: „Laupäeval on taaskord suurepärane võimalus mängida võrdväärse vastase vastu. Kaotada ei ole meil midagi ning lähme enesekindlalt üheskoos väljakule kolme punkti püüdma.”

Pärnu peatreener Jüri Saar: „Kui me oma pooled tõbised tüdrukud suudame terveks ravida, siis suudame ka huvitava lahingu pakkuda väga tugevale vastasele. Ootame oma fänne staadionile.”

Mängija Liivi Sõrmus: „Pärast koondisepausi ootab ees mäng lähima liigarivaaliga. Mõlemad naiskonnad tulevad mängule kindlasti äärmiselt keskendunult ning suurt rolli mängib see, kumb suudab pisidetailides ja üks-ühele olukordades paremini õnnestuda. Loodan, et abitreeneri rõõmuks pakub ilmataat meile ikka head jalkailma. Ootame kõiki toetajaid staadionile kaasa elama!”