PJK naised alistasid FC Flora

PJK naiskonna võimas hooaeg jätkus täna võimsas noodis, kui FC Flora sai alistatud tervelt 7:1 skooriga!

Väravate autorid: 4 Anastassia Morkovkina, 1 Merily Toom, 1 Kairi Himanen ja 1 Liivi Sõrmus (penaltist).

Esimene poolaeg oli kogu mäng täielikult PJK kontrolli all ning poolajale mindi juba 4:0 eduseisus. Teisel poolajal oli mäng võrdsem aga ometigi lõi PJK veel 3 väravat, millele üsna mängu lõpupoole õnnestus FC Floral 1 väravaga vastata. Lõppseis 7:1 ja liigume täiseduga edasi!

PJK mängis koosseisus: Elis Meetua, Berle Brant (Marve Bessmertnõi), Anete Paulus, Heleri Saar, Ketlin Saar (Grete Ojala), Kristina Bannikova (Kätlin Hõbemägi), Kairi Himanen (Margarita Žernosekova), Kaire Palmaru, Anastassia Morkovkina, Merily Toom, Liivi Sõrmus (Elizaveta Rutkovskaja).

Varus: Jennifer Smirnov